over de honden juffrouw

meer dan 10 jaar ervaring met honden

De Honden Juffrouw (Juf didi)

Ik ben Didi, geboren en getogen in 1997 in Amstelveen. Vanaf jongs af aan heb ik een grote liefde voor honden en een droom om een eigen dierenasiel te starten. Naast mijn algemeen dierverzorging opleiding aan het Aeres Barneveld heb ik gekozen voor de specialisatie asiel,pension en kennel waarbij ik ook het honden en kattenbesluit heb behaald, met onwijs leuke stageplekken en vele honden in handen hebben gehad. Met mijn vorige en huidige honden heb ik onwijs veel trainingen gedaan waar ik onwijs veel plezier uit haalde.

Regelmatig kreeg ik van vrienden, kennissen of mensen op straat, hulpvragen met betrekking tot hun hond en training. Daarom heb ik toen besloten om bij de Martin Gaus Academie de opleiding tot Kynologisch Instructeur te volgen.

Na geruime tijd bij een hondenschool werkzaam en mede eigenaar te zijn geweest, besloot ik dat het tijd was om het zélf te doen, hieruit is De Honden Juffrouw geboren en hoop ik een hoop eigenaren met hun 4voeter blij te kunnen maken dat wat ik het liefste doe: verschillende trainingen en adviezen geven met welzijn van de hond voorop.

Verder onderhoud ik mijn kennis, door regelmatig verschillende bijscholingen en opleidingen te volgen, die alles te maken hebben met hondengedrag en training.

Bij De Honden Juffrouw staat positief trainen centraal bij alles wat wij aanbieden, zowel de cursussen , privélessen, huis consulten en onze uitlaatservice! Ongewenst gedrag voorkomen en gewenst gedrag belonen! Het positief trainen is in het belang van het welzijn van de hond.

~Didi

Behaalde diploma´s

2018 Honden en Katten besluit – Aeres Barneveld

2018 Module A ethologie Hond – Quibus/ Aeres Barneveld

2018 Specialisatie(houder) Asiel,Pension en Kennel – Aeres Barneveld

2018 Dierverzorger Recreatiedieren – Aeres Barneveld

2022 Kynologisch Instructeur – Martin Gaus Academie

Behaalde certificaten

2020 Ras en Gedrag – Martin Gaus Academie

2020 EHBO bij honden – Martin Gaus Academie

2020 Trainingstechnieken – Martin Gaus Academie

2020 Kennis verdiepen en leren overdragen – Martin Gaus Academie

 

2021 Webinar Feline Health Nutrition (kat) – Royal Canin

2021 Hondenschool Instructeurs Congres 2021 – Annorlunda

 

2022 Pijn bij honden – Tinley Academie

2022 De Dove Hond – Martin Gaus Academie

2022 Hondenschool Instructeurs Congres 2022 – Annorlunda

2022 Emoties bij honden – Edgar van de Kamp

2022 Module 9 : Gedragstesten bij honden – Dogvision

 

2023 Rally Obedience – Hondentraining REO

2023 Grenzen stellen of corrigeren – Tinley

2023 Euthanasie bij honden met gedragsproblemen – Annorlunda

2023 Puppy testen nieuwe stijl – Edgar van der Kamp

2023 Hondenschool Instructeurs Congres – Annorlunda

2023 Seminar Domesticatie Hond-Wolf vergelijkingen – Zsófia Virányi / Doggo.nl 

 

Gepland:

2023 Module 10 Gedrags beoordeling in de praktijk – Dogvision

2023 Vechtende Honden uit Elkaar halen – Tinley

2023 Help de hond via communicatie met de klant – Annorlunda

Wij houden van alle dieren

Onze diensten zijn bijzonder. Ze zijn geschreven, opgesteld en uitgevoerd volgens onze normen en waarden. De manier waarop wij naar de wereld kijken en hoe wij met mens, dier en natuur om willen gaan. Bekijk hier hoe wij dat doen.

Interview met didi amstelveensdagblad

Didi van Denderen, oftewel de Honden Juffrouw is dol op honden. “Al van kleins af aan. Ik heb de liefde meegekregen van mijn moeder.” Ze geeft cursussen voor hond en baas, van puppy tot volwassen hond. Daarnaast heeft ze een uitlaatservice. Ze droomt van een eigen asiel en pension, waar ze honden volgens haar visie kan opvangen.

Our Team

Juf Didi

Oprichter en Eigenaar

Juf Didi is de kynologisch expert binnen het bedrijf. Samen met de eigenaar stelt zij trainingsschema’s op en kijkt zij naar wat de hond nodig heeft om zich beter te kunnen ontplooien.

Juf Denise

Juffrouw van de Uitlaat Service groep.

Juf Denise is onze uitlaat service juf die samen met juf Didi zorg draagt dat alle honden in de roedel passen én aan hun energie moment komen.

fotograaf-square2

Schoolfotograaf Nick

De Honden Schoolfotograaf

Ondanks dat Nick geen leraar is bij ons, is hij wel de persoon die alle foto’s maakt tijdens de lessen en workshops. 

Huishoudelijk reglement

Karakter Quick-Scan

Voordat wij honden meenemen voor de uitlaatservice of opvang, maken we eerst een afspraak bij u thuis waarbij we alles bespreken, hierna wordt een proefwandeling met de hond gemaakt om het karakter van de hond te zien en te kijken in welke groep de hond past (let op wordt apart in rekening gebracht als losse wandeling) en indien het wederzijds bevalt zullen we overgaan tot het tekenen van bijbehorende contracten.

Energie tijdens de lessen

Om jouw hond een zo prettig mogelijke ervaring te kunnen bieden én waar de hond kan leren, is het belangrijk dat jouw hond voor de les al even uit is geweest.

Risico honden (gedrag)

Is jouw hond onvoorspelbaar in grote groepen met andere honden en mensen? Valt jouw hond soms uit naar mensen of andere honden? Wees dan goed voorbereid en zorg dat je de juiste maatregelen neemt voordat je naar de les komt.

Meld bij ons om wat voor soort 'risico gedrag' het gaat en dan helpen wij je de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen zodat je veilig en met een gerust hart onze lessen/workshops kunt bijwonen.

Vaccinatie verplichting

Voor al onze diensten geldt dat alle honden moeten zijn ingeënt tenminste 14-dagen voorafgaand aan de dienst die is afgenomen. De inentingen waarvan de eigenaar bewijs moet overhandigen aan de Honden Juffrouw zij hieronder weergegeven. U kunt dit bewijs overhandigen door de eerste les uw vaccinatieboekje mee te nemen van uw hond(en).

LEEFTIJD INENTINGEN
TOT 9 WEKEN Hondenziekte, Parvo, Ziekte van Weil.
TOT 12 WEKEN Parvo, ziekte van Weil, Hepatitis Constagiosa Carnis (leverinfectie), Hondenziekte, Kennelhoest, Rabiës (als de hond mee op vakantie gaat), Leishmania (als de hond mee op vakantie gaat)
VANAF 1 JAAR De ziekte van Parvo, De ziekte van Weil (jaarlijks herhalen), Hepatitis Contagiosa Canis (leverinfectie), Hondenziekte, Kennelhoest (jaarlijks herhalen), Rabiës (als de hond mee op vakantie gaat)
Het vaccinatieschema van een pup tot en met volwassen hond. De rabiës vaccinatie mag pas vanaf een leeftijd van 3 maanden worden gegeven.

FAQ

Hieronder vindt je de meest gestelde vragen verdeeld per categorie.

Algemene vragen

Nee, het is voor jouw hond nog belangrijk om zich onbegrensd te kunnen ontwikkelen. Wij raden je aan om te wachten tot jou pup 8 weken oud is en dan ben je bij ons van harte welkom.

Ja zeker, wij zullen ons maximaal inspannen om samen met jou te zoeken naar een oplossing. Dit begint met te achterhalen waar de agressie vandaan komt. 

Máár, voordat je naar onze les komt vragen we je om contact met ons op te nemen zodat we de juiste aanpak kunnen afstemmen voor de eerste les. Je hebt in ieder geval stap één al gezet naar een oplossing!

Het is bij ons mogelijk om privé lessen te boeken. Bel voor meer informatie, beschikbaarheid en tarieven. 

Foto's tijdens de les

Het is niet verplicht om op de foto te gaan bij onze lessen, geef dit aan bij aanvang van de les en dan houden wij daar rekening mee. 

Alle foto’s die tijdens de lessen worden gemaakt kun je terug vinden op: www.nicklooij.com/hondenschool Je kunt daar direct jou foto(s) uitzoeken en bestellen. Het is mogelijk om je foto(s) zowel digitaal als geprint te bestellen.

Voor actuele prijzen, zie de bovenstaande link.

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.