Uitlaatservice

Je kan gebruik maken van onze uitlaatservice. Hierbij is keuze uit  het uitlaten op locatie aan huis,  1 op 1 wandelingen in een openbaar gebied.

Bij de losse wandeling aan huis, wandel ik een half uur of uur met de hond door de eigen buurt, als dit voor u zelf niet mogelijk is op afgesproken dag(en) en tijd.

In principe loopt de hond aan een lange lijn, tenzij schriftelijke toestemming is gegeven door eigenaar om ook los met de hond te lopen in daarvoor bedoelde gebieden rondom het huis.

Ten alle tijden zorg ik voor veiligheid van de hond en stimulatie van plezier tijdens de wandeling( uitgebreide snuffel tijd, stukjes rennen en contact met andere honden indien mogelijk is en spel).Na een half uur of uur komt de hond weer voldaan thuis.

Bij 1 op 1 wandelingen in natuurgebieden of andere losloop omgevingen kan de hond tot 2 uur lang van huis weg zijn (ophalen-wandelen-thuisbrengen).

Er kan gewandeld worden  in het Amsterdamse bos, de Ouderkerkerplas of ander leuk losloop natuurgebied(dit wordt bepaald door De Honden Juffrouw).

Ongeacht de leeftijd van de hond, kan gebruik gemaakt worden van deze dienst, mits de hond ouder is dan 5 maanden, kan er 1 uur gewandeld worden, onder de 5 maanden oud  is het een half uur wandeling in een natuurgebied waar ik ten alle tijden zorg voor veiligheid van de hond en stimulatie van plezier tijdens de wandeling (uitgebreide snuffel tijd, stukjes rennen en contact met andere honden indien mogelijk is en spel).Na een half uur of uur komt de hond weer voldaan thuis. 

● Let op: De uitlaatservice van De honden Juffrouw is alleen mogelijk op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag (of in de avond) op vaste dagen en in overleg.

● Uw hond loopt 1 op 1, tenzij anders is afgesproken (zie algemene voorwaarden).

● Alvorens de hond mee gaat zal er eerst een intake gesprek bij u thuis plaatsvinden waarbij het intakeformulier ingevuld wordt, waarna de hond 1 x mee op proefwandeling gaat, deze wordt apart in rekening gebracht als 1 losse wandeling.

● Hond dient mee-verzekerd te zijn met uw WA verzekering.

● 3 keer per week is in overleg met De Honden Juffrouw, afhankelijk van de beschikbaarheid.

● Inschrijving door middel van contact met De Honden Juffrouw.

● Heeft u een 2e eigen hond die ook graag mee gaat wandelen? Dan krijgt deze 10% korting op de strippenkaart.